- Mange kommenterer Zitas blanke og fine pels!

SivAndersen og Zita1

Siv Andersen og Zita, 4706 Vennesla

Jeg jobber på vaskeriet ved Vennesla Omsorgssenter, og Zita er min to år gamle blanding av Border Collie og Australsk Gjeterhund. Zita er min pådriver for å komme meg ut på tur i skog og mark etter endt arbeidsdag!

Zita hadde i fjor høst og vinter en svært krevende røyteperiode, og jeg lurte fælt på hvordan dette ville gå? Da jeg kom over Collagen for Hund på en Facebook-side, leste jeg litt om det som stod av info der, og valgte da å prøve ut dette produktet på henne!

Det tok ikke lange tiden før Zita sluttet å røyte, det var utrolig befriende å slippe alle hårene inne i huset og bilen. Og den nydelige blankheten som hun har fått i pelsen, gjør meg kjempestolt. Nå får jeg ofte kommentarer på hvor blank og fin pels hun har!

Zita er stort sett med meg over alt, og hun elsker å løpe både høyt og lavt, og viser ingen tegn på at hun er stiv eller støl i kroppen. Selv etter lange turer slik som forrige helg, da vi entret Gaustadtoppen sammen!

- Veterinæren: Fortsett med Collagen for Hund!

Oddmund Nordhagen og Mira 1

Oddmund Nordhagen med Mira, 2848 Skreia

Jeg heter Oddmund Nordhagen og hunden min heter Mira. Jeg jobber som vaktmester i kommunen.

Mira er en nydelig Gordon Setter på 12 år. Hun begynte å bli litt stiv og støl, og haltet litt etter skiturer og sykkelturer. Hun har også vist tegn til at hun ikke ville løpe på jakt. Men etter at vi begynte med Collagen for Hund, kom det seg etter noen uker.

Oddmund Nordhagen og Mira 2

Hun er nå med på både sykkelturer og jakt, og løper som om hun var en valp igjen. Vi drar årlig på kontroll hos dyreklinikken, og der bemerket veterinæren at hun hadde blitt bedre i muskulatur og ledd. Veterinæren sa også at jeg bare skulle fortsette med Collagen for Hund.

- Alvin slapp å gå gjennom ny kneoperasjon

Vi bestilte egentlig produktet til vår hund Alvin i håp om at han skulle slippe å gå igjennom en ny kneoperasjon. Alvin har slitt med patella og måtte bruke sterke smertestillende. Etter at vi fikk Collagen for hund, bestemte vi oss for å slutte med de smertestillende medisinene for å se om produktet kunne hjelpe ham. Før Alvin begynte med Collagen for Hund, slet han med å løpe og vi merket at han var tydelig redusert. Han klarte ikke engang å hoppe opp i sofaen.

Etter 1 og en halv måneds bruk av Collagen for Hund, merker vi stor forskjell på Alvin. Han har fått tilbake energinivået, hopper opp i sofaen og løper som aldri før. Vi merker også at han har fått gnisten tilbake. En kan heller ikke se at han har noen smerter lengre. Det har fungert suverent på ham!

På de 2 yngste hundene har vi merket stor forskjell på pelsen. Før vi begynte å bruke Collagen for Hund, røytet de utrolig mye. Etter 1 og en halv måneds bruk av produktet har dette blitt mye bedre, og de røyter nesten ikke lengre.

FrodeLeira og tre hunder

Frode Leira, 6260 Skodje, med Alvin, Luna og Tassen

- Nå løper Mikkel lykkelig omkring i lyngen

- Mikkel er 9 år og ble funnet på en strand i Salobreña, av en hippienabo. Da han var ett år, ble han overkjørt av en bil i Spania. Mot alle odds, klarte veterinæren vår å skru sammen hoften på den ene siden og lårbenet på den andre. Han lå tålmodig i en transportabel barneseng og det grodde til slutt.

BirgitKaasDahlgren og Mikkel xray

I den spanske varmen har det gått bra med ham, men da vi kom opp til fjellhytta tidlig i juli med kaldt og fuktig vær, ble han skikkelig dårlig. Orket ikke å gå og kunne slett ikke hoppe opp i sofaen.

Da jeg selv har god erfaring med et collagentilskudd for mine vonde knær, valgte jeg å prøve Collagen for Hund. Og det gledelige skjedde:

Etter noen dager ble han som en valp igjen og nå løper han lykkelig omkring i lyngen.

BirgitKaasDahlgren og Mikkel.jpg

Birgit Kaas Dahlgren (72) og Mikkel, 1389 Heggedal

- Heidi halter ikke lenger, takket være Collagen

Etter korsbåndoperasjon og påfølgende opptrening på vanntredemølle i lang tid, kunne Heidi ennå være litt stiv i leddet sitt. Men etter vi prøvde Collagen er hun nå helt bra, haltfri, bruker ingen smertestillende og er god som ny. Vi vil nok aldri slutte å bruke dette produktet, da vi virkelig har funnet noe som fungerer. Siden de også har fjernet menisk i kneet, vil jeg tro at Collagen gjør ekstra godt.

Og jeg er bare utrolig glad for at vi endelig har funnet noe som fungerer for vår aktive hund, som gjør at hennes livskvalitet er helt tilbake til normal. Takket være Collagen. Vi får også god skryt fra hennes terapeuter som ser at dette har gjort underverker for Heidi, som har blitt totalt haltfri.

Heidi og Elisabeth 2

Elisabeth Walter Eriksen, hundeoppdretter, 5179 Godvik

DETTE MÅ DU LESE FØR DU PRØVER:

COLLAGEN FOR HUND® inneholder hele syv forskjellige virkestoffer, som til sammen vil ha en positiv virkning på ledd, leddbrusk, muskler, pels, poter, syn, hjerne, hjerte og kar.

COLLAGEN FOR HUND® serveres som myke kapsler og har både lukt og smak som hunden din vil elske. Kapslene kan gjerne brukes som belønning/ godbit.

COLLAGEN FOR HUND® er et norsk suksessprodukt, spesielt utviklet for å gi din hund et lykkeligere og lengre liv.

Spesialtilbud akkurat nå:

Prøv COLLAGEN FOR HUND® gratis!

Du betaler kun kr 79 i frakt/reg.omkostninger

  Felter merket med * er obligatoriske.

  Merkbart friskere hund?

  For at du selv skal kunne oppleve hva COLLAGEN FOR HUND® kan gjøre for din hund, gir vi deg én boks med 120 tyggekapsler GRATIS, direkte levert til din postkasse. Du betaler kun kr 79 i frakt/reg.omkostninger. Du er ikke bundet til noe fremtidig kjøp, men gi beskjed innen angitt frist på faktura dersom du ikke ønsker automatisk leveringstjeneste.

  Fire måneders forbruk:

  • Hund under 10 kg (1 boks) kr 398
  • Hund mellom 10 og 25 kg (2 bokser) kr 696 (12% rabatt)
  • Hund over 25 kg (3 bokser) kr 996 (16% rabatt)

  Alle priser inkludert frakt. Abonnementet kan endres eller avsluttes når du selv ønsker det. Du har 14 dagers ubetinget angrerett på første forsendelse. Benytter du deg av angreretten må du selv betale returporto. Klikk her for link til angrerettsskjema.

  petcare-logo
  posten-logo

  Trygg og sikker bestilling. Posten Norge leverer rett i din postkasse.