- Nå har Kira blitt helt frisk igjen

HansPetterNygaardogKira

Hans Petter Nygaard med Kira

Vår 8 år gamle Golden Retriever heter Kira. Min kone og jeg er veldig takknemlige for at vi har Kira i livet vårt, spesielt nå som jeg har blitt pensjonist.

Kira var veldig stiv når hun skulle reise seg etter å ha ligget en stund. Hun haltet litt innimellom på høyre frambein også. Hun har nå fått Collagen for Hund i snart et år, og vi er bare så glade for å se at Kira har blitt helt frisk igjen!

Har også snakket med veterinær som mente at vi burde fortsette med Collagen for hund.

- WOW, tenkte jeg. Er dette virkelig mulig?

Hei mitt navn er Linda Helen Dillan. Jeg er pensjonist og kommer fra Verdal. Jeg har 5 hunder: Dennis 11 år, Lucky 8 år, Armani 5 år, Toke 4 år og Kevin 18 mnd. Dette er rasen whippet (en mynde som opprinnelig kommer fra England).

Jeg så annonsen ”Collagen for Hund” på Facebook. Da jeg kunne få en gratis prøvepakke på 120 kapsler for kr 79,- skadet det ikke å prøve, tenkte jeg. Det var de 2 eldste hundene med ledd og muskelplager som jeg først og fremst jeg ville prøve dette på.

Lucky klarte ikke å hoppe opp i sengen. Han måtte løftes, samt at Armani røytet noe forferdelig. Nå etter 1 mnd bruk har vi nesten ikke røyting lenger og Lucky hopper opp i sengen selv og er mer lykkelig når vi går turer.

WOW tenkte jeg, er dette virkelig mulig og det er det!!! Anbefaler alle som har hunder om å prøve Collagen for Hund. Det skader ikke. Selv var jeg veldig skeptisk, men nå angrer jeg ikke et sekund på at jeg tok sjansen å bestille disse kapslene. Jeg gir dette sammen med våtfor. Ønsker dere alle sammen lykke til og håper dere får samme virkning på hunden/hundene som jeg har opplevd.

LindaHelenDillanog5hunder

Linda Helen Dillan med sine 5 mynder, 7650 Verdal

- Heidi halter ikke lenger, takket være Collagen

Heidi og Elisabeth 2

Elisabeth Walter Eriksen, hundeoppdretter, 5179 Godvik

Etter korsbåndoperasjon og påfølgende opptrening på vanntredemølle i lang tid, kunne Heidi ennå være litt stiv i leddet sitt. Men etter vi prøvde Collagen er hun nå helt bra, haltfri, bruker ingen smertestillende og er god som ny. Vi vil nok aldri slutte å bruke dette produktet, da vi virkelig har funnet noe som fungerer. Siden de også har fjernet menisk i kneet, vil jeg tro at Collagen gjør ekstra godt.

Og jeg er bare utrolig glad for at vi endelig har funnet noe som fungerer for vår aktive hund, som gjør at hennes livskvalitet er helt tilbake til normal. Takket være Collagen. Vi får også god skryt fra hennes terapeuter som ser at dette har gjort underverker for Heidi, som har blitt totalt haltfri.

- Nå løper Mikkel lykkelig omkring i lyngen

- Mikkel er 9 år og ble funnet på en strand i Salobreña, av en hippienabo. Da han var ett år, ble han overkjørt av en bil i Spania. Mot alle odds, klarte veterinæren vår å skru sammen hoften på den ene siden og lårbenet på den andre. Han lå tålmodig i en transportabel barneseng og det grodde til slutt.

BirgitKaasDahlgren og Mikkel xray

I den spanske varmen har det gått bra med ham, men da vi kom opp til fjellhytta tidlig i juli med kaldt og fuktig vær, ble han skikkelig dårlig. Orket ikke å gå og kunne slett ikke hoppe opp i sofaen.

Da jeg selv har god erfaring med et collagentilskudd for mine vonde knær, valgte jeg å prøve Collagen for Hund. Og det gledelige skjedde:

Etter noen dager ble han som en valp igjen og nå løper han lykkelig omkring i lyngen.

BirgitKaasDahlgren og Mikkel.jpg

Birgit Kaas Dahlgren (72) og Mikkel, 1389 Heggedal

DETTE MÅ DU LESE FØR DU PRØVER:

COLLAGEN FOR HUND® inneholder hele syv forskjellige virkestoffer, som til sammen vil ha en positiv virkning på ledd, leddbrusk, muskler, pels, poter, syn, hjerne, hjerte og kar.

COLLAGEN FOR HUND® serveres som myke kapsler og har både lukt og smak som hunden din vil elske. Kapslene kan gjerne brukes som belønning/ godbit.

COLLAGEN FOR HUND® er et norsk suksessprodukt, spesielt utviklet for å gi din hund et lykkeligere og lengre liv.

Spesialtilbud akkurat nå:

Prøv COLLAGEN FOR HUND® gratis!

Du betaler kun kr 79 i frakt/reg.omkostninger

  Felter merket med * er obligatoriske.

  Merkbart friskere hund?

  For at du selv skal kunne oppleve hva COLLAGEN FOR HUND® kan gjøre for din hund, gir vi deg én boks med 90 tyggekapsler GRATIS, direkte levert til din postkasse. Du betaler kun kr 79 i frakt/reg.omkostninger. Du er ikke bundet til noe fremtidig kjøp, men gi beskjed innen angitt frist på faktura dersom du ikke ønsker automatisk leveringstjeneste.

  Tre måneders forbruk:

  • Hund under 10 kg (1 boks) kr 398
  • Hund mellom 10 og 25 kg (2 bokser) kr 696 (12% rabatt)
  • Hund over 25 kg (3 bokser) kr 996 (16% rabatt)

  Alle priser inkludert frakt. Abonnementet kan endres eller avsluttes når du selv ønsker det. Du har 14 dagers ubetinget angrerett på første forsendelse. Benytter du deg av angreretten må du selv betale returporto. Klikk her for link til angrerettsskjema.

  petcare-logo
  posten-logo

  Trygg og sikker bestilling. Posten Norge leverer rett i din postkasse.