Får hunden det den trenger?

7 tegn på at hunden din mangler næring

Det er alltid bedre å forebygge enn å behandle. Det gjelder også fôret du gir hunden din.

– Hunden er jo prisgitt maten du gir den. Spesialiserte hundefôr er som regel balansert, men noen hunder har større behov for enkelte stoffer. Da er kosttilskudd supre, sier Trude Mostue.

Hun vokste opp i en hundefamilie. Øreproblemene til familiens cocker spaniel var viktig inspirasjon for valget om å bli veterinær.

Mostue, som har skrevet boken «Dyrlegens håndbok: Hund», forteller at du bør velge fôr ut fra både rase, alder på hunden og aktivitetsnivå.

Trude Mostue hadde tre ulike hunder samtidig da hun flyttet tilbake fra England. Nå har hun ikke tid. Men drømmen om en ny bestevenn lever stadig.

Sjekkliste for hunden
Du bør også bruke kosestundene til å følge med på hundens allmenntilstand. Da bør du se etter disse tegnene:

 • Er hunden energisk og vil være med på tur?
 • Har den sunn muskelmasse og vekt?
 • Er pelsen blank og fin og huden uten flass og sår?
 • Er klørne hele og uten sprekker?
 • Har den klare og rene øyne?
 • Er snuten fin og blank?
 • Er tennene pene og uten tannstein og tannkjøttet rosa uten hevelse?

– Hvis du ikke kan svare ja på disse spørsmålene, bør du vurdere å gi hunden din kosttilskudd, sier Mostue.

Hun legger til at det er mange kosttilskudd på markedet.

– Jeg har sett på ingrediensene i produktet Collagen For Hund, som er et av Norges mest populære kosttilskudd. Dette produktet kan være et godt alternativ, sier hun.

Dette er Collagen for Hund

 • Collagen for Hund produseres i Norge og inneholder blant annet collagen type 2, omega 3 fra norsk lakseolje, curkumin, probiotiske melkesyrebakterier, forsolipider fra silderogn og vitamin E.
 • Disse stoffene kan blant annet ha positiv effekt på røyting og hudhelse, hundens ledd samt immunsystem.
 • Kosttilskuddet serveres som myke kapsler og har både lukt og smak som hunden vil elske.

 

PRØV COLLAGEN FOR HUND GRATIS

Elisabeth Walter Eriksen gir alle hundene sine Collagen for hund.

– Hunder er som medisin
For hundeoppdretter Elisabeth Walter Eriksen er hundene selve livet. Da fortjener de også det beste.

– Hunder er som medisin. Det er ingen andre som gir så mye av seg selv og forlanger så lite tilbake, smiler hun.

Hun begynte med en liten pomeranian i år 2000, men siden 2013 har det meste handlet om Golden Retriever.

Eriksen eier hele åtte av dem. Frida (10), Heidi (8) og Lea (1) bor sammen med henne i Godvik vest for Bergen. I tillegg har hun fem som bor hos fôrverter.

– Jeg er operert i ryggen seks ganger. Men hundene får meg ut selv når jeg har vondt. Flere ganger om dagen. Det er helt fantastisk, sier hun.

Elisabeth Walter Eriksen har drevet med oppdrett av hund i åtte år.

Nå boltrer et kull av små, lodne Golden Retriever-valper seg i stuen. De må hun imidlertid selge. For uansett hvor høyt hun elsker dem; mer enn tre hunder kan hun ikke ha.

– Jeg pleier å si at «det holder ikke bare å elske hunden din». De krever faktisk mer enn kjærlighet, sier Elisabeth og ramser opp:

Pelsen må stelles, klørne klippes, du må oppdra hunden og trene den og selvfølgelig gå turer. Korte turer, lange turer, og helst turer uten bånd utenom båndtvangtiden.

– Du må ha tid. Hvis du ikke har tid – eller plass – nok til å ivareta hundens behov, bør du ikke ha hund.

PRØV COLLAGEN FOR HUND GRATIS

Slik får hunden næringen den trenger
I tillegg må selvfølgelig hundene ha mat. Og ikke hvilken som helst mat.

– Da jeg var barn, levde hundene i 17–18 år på middagsrester. Nå er middagsrester fy-fy. Mine får tørrfôr og litt råfôr. Og selvfølgelig en godbit i ny og ne, smiler Elisabeth Walter Eriksen.

For å sikre sine firbente venner alt de trenger, gir hun også Collagen for Hund til alle hundene hun eier – både sine tre samboere og de fem på fôravtale.

Collagen for Hund er et sammensatt kosttilskudd spesielt utviklet for hunder og gis i dag av over 10.000 hundeeiere i Norge.
 
Prøv Collagen for Hund gratis


Ser god effekt
– Jeg ga det først til Heidi (8) og merket raskt at hun fikk bedre allmenntilstand. Nå får alle hundene mine Collagen for Hund. Jeg syns faktisk at de røyter mindre. De har også veldig bra klør og myke fine poter, beskriver Elisabeth. 

Elisabeth Walter Eriksen sverger ikke bare til Collagen for Hund til sine egne hunder, men sender også en pakke med alle valpene hun selger.

– Jeg har sett på mine hunder at de responderer veldig bra på Collagen for Hund. Så jeg er veldig fornøyd.


Daglig tilskudd kan gi din hund:

 • Sterkere og smertefrie ledd
 • Synlig mykere og blankere pels
 • Sterkere immunforsvar
 • Bedre fordøyelse
 • Redusert kløe og mindre røyting
 • Bedre syn, blodsirkulasjon og energi

 

Prøv Collagen for hund gratis - Klikk her!

DETTE MÅ DU LESE FØR DU PRØVER:

COLLAGEN FOR HUND® inneholder hele syv forskjellige virkestoffer, som til sammen vil ha en positiv virkning på ledd, leddbrusk, muskler, pels, poter, syn, hjerne, hjerte og kar.

COLLAGEN FOR HUND® serveres som myke kapsler og har både lukt og smak som hunden din vil elske. Kapslene kan gjerne brukes som belønning/godbit.

COLLAGEN FOR HUND® er et norsk suksessprodukt, spesielt utviklet for å gi din hund et lykkeligere og lengre liv.


×

Abonnementsfordeler Collagen for HundTM
Ved bestilling av vårt prøvetilbud på Collagen for Hund, vil du få tilsendt 1 boks med 90 tyggekapsler helt gratis. Du betaler kun kr 79 i frakt/registreringsomkostninger.

Du er ikke bundet til noe fremtidig kjøp, men gi beskjed innen angitt frist på faktura dersom du ikke ønsker automatisk leveringstjeneste.

Produktet leveres direkte hjem til din postkasse – praktisk og lettvint 
Som abonnement får du faste forsendelser hver tredje måned – fri frakt. Merk at antall bokser bestemmes av hundens vekt.

Abonnement

Vekt Mengde Pris Syklus
0-10kg 1 boks kr 398 90 dager (3 mnd)
10-25 kg 2 bokser kr 696 90 dager (3 mnd)
25 kg eller mer 3 bokser kr 996 90 dager (3 mnd)Abonnementet kan endres når du vil. Du er ikke forpliktet til noe videre kjøp, og kan naturligvis når som helst avslutte ditt abonnement. Du kan selvfølgelig hoppe over, eller få en ekstra forsendelse hvis du ønsker det. PS: 18 års aldersgrense ved kjøp.

Returrett av varer i abonnement 
Det er kun returrett på den første varen du mottar. De påfølgende varer i abonnementsavtalen er identiske med den første varen. Det er således ikke returrett på de varer som du mottar etter den første pakken. Ønsker du ikke lenger å motta varer i abonnementet må du avbestille innen angitt frist. Pakker som returneres til oss uten godkjennelse får ikke tilhørende faktura kreditert.

Originalkravet blir stående selv om pakken sendes i retur. Hvis pakken er urettmessig sendt til deg, har du selvfølgelig returrett. Dette er da en reklamasjon.

Introduksjonsprisen gjelder kun 1 gang per husstand. 
Kunder som bestiller på nytt etter å ha mottatt starttilbudet vil få en abonnementspakke til ordinær pris. Dette anses altså som en gjenåpning av abonnementet.

Vi gir deg den aller beste kundeservice!
Vår kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 7728 3549 alle hverdager mellom klokken 09.00 og 15.00. Du kan også sende en mail til kundeservice@collagenhund.no.

GPG PetCare stiller seg ansvarlig for de personopplysninger vi besitter i vårt kunderegister. For å opprettholde kundekontakten, samt gi deg den beste servicen og unike og interessante tilbud, ønsker vi å lagre dine kundeopplysninger. Dersom du ikke ønsker å motta slike tilbud kan du ta kontakt med vår kundeservice.

Vi ønsker deg en trygg og sikker handel! 

Vennlig hilsen oss på kundeservice

GPG PetCare AS

Spesialtilbud akkurat nå:
Prøv COLLAGEN FOR HUND gratis!
Du betaler kun kr 79 i frakt/reg.omkostninger 

Hvor mange kg er din hund? (Kryss av for ett av alternativene)
Felter merket med *er obligatoriske