- Hva er Collagen for Hund®?
Collagen for Hund er et avansert kosttilskudd til hunder i kapselform. Resepten er spesielt utviklet for å ivareta hundens helse gjennom alle livsfaser, og er en unik sammensetning av udenaturert collagen, naturlig lakseolje, gurkemeieekstrakt, melkesyrebakterier, silderogn og vitamin E.

I tillegg har vi tilsatt en duftkomponent som sørger for at hunden din virkelig elsker Collagen for Hund®.

- Kan jeg forvente synlige forbedringer hos min hund?
Ja, du kan forvente en gladere og mer energisk hund med mykere ledd og blankere pels. Collagen for Hund® inneholder også ingredienser som forsterker hundens immunforsvar og gir et mer robust fordøyelsessystem.

- Hva gjør virkestoffet collagen for min hund?
Svært mange hunder lider av leddproblemer uten at eierne er klar over det. Collagen for Hund® inneholder naturlig collagen som er kroppens byggestein, og helt nødvendig for dannelsen av hud, muskler, bein og brusk. Etter hvert som tiden går vil kroppen streve med å danne nok collagen til å vedlikeholde og reparere ledd, brusk og muskler, og det oppstår en nedbrytningsprosess som kan føre til smerter og svekket livskvalitet for hunden.

Denne utviklingen kan vi snu ved å gi hunden collagen. Forskning viser at collagen har svært god effekt på leddproblemer, og at daglig inntak gir betydelig smertereduksjon, større bevegelighet og forebygger nedbryting av brusk.

Collagen for Hund® er utviklet i samarbeid med veterinærer og helt trygt å bruke. Vanligvis vil du kunne se en klar forbedring etter 3 - 4 uker.

- Hvorfor bruker dere naturlig norsk lakseolje?
- Naturlig lakseolje akkumulerer omega-3 fettsyrene i de røde blodlegemene, og lagres derfor lenger i kroppen enn høyraffinert olje.

- Naturlig lakseolje har et naturlig høyt innhold av antioksidanten astaxanthin

- Lakseoljen inneholder i tillegg til de viktige omega-3 og omega-6 fettsyrene også omega 1 – 4 – 5 – 7 – 9 og 11


×

Abonnementsfordeler Collagen for HundTM
Ved bestilling av vårt prøvetilbud på Collagen for Hund, vil du få tilsendt 1 boks med 90 tyggekapsler helt gratis. Du betaler kun kr 79 i frakt/registreringsomkostninger.

Du er ikke bundet til noe fremtidig kjøp, men gi beskjed innen angitt frist på faktura dersom du ikke ønsker automatisk leveringstjeneste.

Produktet leveres direkte hjem til din postkasse – praktisk og lettvint 
Som abonnement får du faste forsendelser hver tredje måned – fri frakt. Merk at antall bokser bestemmes av hundens vekt.

Abonnement

Vekt Mengde Pris Syklus
0-10kg 1 boks kr 398 90 dager (3 mnd)
10-25 kg 2 bokser kr 696 90 dager (3 mnd)
25 kg eller mer 3 bokser kr 996 90 dager (3 mnd)Abonnementet kan endres når du vil. Du er ikke forpliktet til noe videre kjøp, og kan naturligvis når som helst avslutte ditt abonnement. Du kan selvfølgelig hoppe over, eller få en ekstra forsendelse hvis du ønsker det. PS: 18 års aldersgrense ved kjøp.

Returrett av varer i abonnement 
Det er kun returrett på den første varen du mottar. De påfølgende varer i abonnementsavtalen er identiske med den første varen. Det er således ikke returrett på de varer som du mottar etter den første pakken. Ønsker du ikke lenger å motta varer i abonnementet må du avbestille innen angitt frist. Pakker som returneres til oss uten godkjennelse får ikke tilhørende faktura kreditert.

Originalkravet blir stående selv om pakken sendes i retur. Hvis pakken er urettmessig sendt til deg, har du selvfølgelig returrett. Dette er da en reklamasjon.

Introduksjonsprisen gjelder kun 1 gang per husstand. 
Kunder som bestiller på nytt etter å ha mottatt starttilbudet vil få en abonnementspakke til ordinær pris. Dette anses altså som en gjenåpning av abonnementet.

Vi gir deg den aller beste kundeservice!
Vår kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 7728 3549 alle hverdager mellom klokken 09.00 og 15.00. Du kan også sende en mail til kundeservice@collagenhund.no.

GPG PetCare stiller seg ansvarlig for de personopplysninger vi besitter i vårt kunderegister. For å opprettholde kundekontakten, samt gi deg den beste servicen og unike og interessante tilbud, ønsker vi å lagre dine kundeopplysninger. Dersom du ikke ønsker å motta slike tilbud kan du ta kontakt med vår kundeservice.

Vi ønsker deg en trygg og sikker handel! 

Vennlig hilsen oss på kundeservice

GPG PetCare AS

Spesialtilbud akkurat nå:
Prøv COLLAGEN FOR HUND gratis!
Du betaler kun kr 79 i frakt/reg.omkostninger 

Hvor mange kg er din hund? (Kryss av for ett av alternativene)
Felter merket med *er obligatoriske