Siv Andersen og Zita, 4706 Vennesla

- Mange kommenterer Zitas blanke og fine pels!

Jeg jobber på vaskeriet ved Vennesla Omsorgssenter, og Zita er min to år gamle blanding av Border Collie og Australsk Gjeterhund. Zita er min pådriver for å komme meg ut på tur i skog og mark etter endt arbeidsdag!
Les mer

Unni Olaisen og Effi, 8516 Narvik

- Effi blir å stå fast på Collagen for hund resten av sitt liv!

Min parson russell terrier Effi (7) er en aktiv agilityhund som konkurrerer i klasse 3, både i agility og agilityhopp. Agility er en ekstremsport som kan gi skader og belastninger på hundens kropp.
Les mer

Frode Leira, 6260 Skodje, med Alvin, Luna og Tassen

- Alvin slapp å gå gjennom ny kneoperasjon

Vi bestilte egentlig produktet til vår hund Alvin i håp om at han skulle slippe å gå igjennom en ny kneoperasjon. Alvin har slitt med patella og måtte bruke sterke smertestillende. Etter at vi fikk Collagen for hund, bestemte vi oss for å...
Les mer

Elisabeth Walter Eriksen, hundeoppdretter, 5179 Godvik

Hundeoppdretter: - Vi har virkelig funnet noe som fungerer

Etter korsbåndoperasjon og påfølgende opptrening på vanntredemølle i lang tid, kunne Heidi ennå være litt stiv i leddet sitt. Men etter vi prøvde Collagen er hun nå helt bra, haltfri, bruker ingen smertestillende og er god som ny. Vi vil nok...
Les mer

Lisa Eidissen, 9300 Finnsnes med Kaysa og Emil

- Jeg anbefaler Collagen for Hund til alle

Jeg jobber som tannhelsesekretær og har to dvergpudler, Kaysa på 12 år og Emil som er bare 2. Kaysa har slitt med hoste hver dag i ca 2 år nå og ingenting har virket, tracheal collaps (luftrørskollaps) er ganske vanlig på små raser opp i en...
Les mer

Victor M. Vaage med Marley, 1880 Eidsberg

- Helt utrolig forbedring!

Marley fikk påvist sterk HD (hofteleddsdysplasi) på begge hofter etter flere ”smerteanfall”. Han fikk smertestillende medisin, men hadde det likevel så vondt at jeg var virkelig bekymret. Bestilte Collagen for hund. Ganske fort ble magen...
Les mer

Lena Kristin Sletvold og Vegas, 7510 Skatvalhere

- FANTASTISK - endelig noe som hjelper!

Vegas har alltid vært en aktiv hund som har gått lange turer og hatt nok energi til lek med sine bamser når vi kom hjem. Men det siste året har han blitt mer daff og stiv og støl enn vanlig. Han har også slitt med oppblåst mage og diare, og...
Les mer

Gro Bugge Havstad med Johannah og Sara, 1344 Haslum

- Begge hundene ble myke og fine i pelsen

Vi har to herlige hunder. Sara er en dachs på 7,5 år og Johannah er en labrador på 17 måneder. Begge rasene får dessverre ofte leddproblemer, og spesielt Sara med sin lange rygg. Labradoren vår, Johannah, har HD grad D på begge hoftene. Så...
Les mer

John Arne Neraal Granlund med Nala, 0265 Oslo

- Collagen for Hund holder artrosen i sjakk

Nala er 8 år gammel blanding av Engelsk Staffordshire.Terrier og Alaska Husky. For 3 år siden begynte hun å halte litt på den ene forlabben, dette viste seg å være artrose i håndleddene. Etter at Nala fikk denne diagnosen så startet vi med...
Les mer

Linda Helen Dillan med sine 5 mynder, 7650 Verdal

- WOW, tenkte jeg. Er dette virkelig mulig?

Hei mitt navn er Linda Helen Dillan. Jeg er pensjonist og kommer fra Verdal. Jeg har 5 hunder: Dennis 11 år, Lucky 8 år, Armani 5 år, Toke 4 år og Kevin 18 mnd. Dette er rasen whippet (en mynde som opprinnelig kommer fra England).
Les mer

Sissel Overn med Bella og Nala, 6200 Stranda

- Bella har fått tilbake livsgnisten!

Bella fikk påvist Spondylose i 2019, det førte til stivhet og tretthet.Hun sov mye og var slapp. Når vi gikk turer så ble hun fort slitenog ynka seg fordi hun hadde vondt. Hun klarte ikke engang åhoppe opp i sofaen uten å få hjelp.
Les mer

Ida Bregnballe med Nala og Ludde, 1443 Drøbak

- Jeg er imponert over virkningen!

Hei. Jeg heter Ida Bregnballe og er helsesekretær. Hundene mine heter Nala (9år) og Ludde (3 år). De er engelske springer spaniels. Nala har de siste par årene vært stiv i leddene. Hun har hatt problemer med å gå trapper og hoppe opp i f.eks....
Les mer

Sanna-Elise Holth Johnsen med Buddy og Sissi, 3275 Svarstad

- Nå er begge hundene mer livlig og valpete!

Mitt navn er Sanna-Elise Holth Johnsen. Jeg bor i Svarstad. Vi har 2 hunder. Buddy er en Shitzu og er 9 år. Den andre heter Sissi som er en Rottweiler på 8 år. De startet på Collagen for Hund for noen måneder siden, som de har veldig god...
Les mer

Hege Lindahl og Netti, 1890 Rakkestad

Netti er toppidrettsutøver og får Collagen hver dag

Netti er toppidrettsutøver, og blir både belastet og trenet mye. Netti har gått på produktet siden høsten 2020. Hun responderte fort med mye bedre pelskvalitet og mindre røyting.
Les mer

Daglig tilskudd kan gi din hund:

  • Sterkere og smertefrie ledd
  • Synlig mykere og blankere pels
  • Sterkere immunforsvar
  • Bedre fordøyelse
  • Redusert kløe og mindre røyting
  • Bedre syn, blodsirkulasjon og energi

 

Prøv Collagen for hund gratis - Klikk her!

DETTE MÅ DU LESE FØR DU PRØVER:

COLLAGEN FOR HUND® inneholder hele syv forskjellige virkestoffer, som til sammen vil ha en positiv virkning på ledd, leddbrusk, muskler, pels, poter, syn, hjerne, hjerte og kar.

COLLAGEN FOR HUND® serveres som myke kapsler og har både lukt og smak som hunden din vil elske. Kapslene kan gjerne brukes som belønning/godbit.

COLLAGEN FOR HUND® er et norsk suksessprodukt, spesielt utviklet for å gi din hund et lykkeligere og lengre liv.


×

Abonnementsfordeler Collagen for HundTM
Ved bestilling av vårt prøvetilbud på Collagen for Hund, vil du få tilsendt 1 boks med 90 tyggekapsler helt gratis. Du betaler kun kr 79 i frakt/registreringsomkostninger.

Du er ikke bundet til noe fremtidig kjøp, men gi beskjed innen angitt frist på faktura dersom du ikke ønsker automatisk leveringstjeneste.

Produktet leveres direkte hjem til din postkasse – praktisk og lettvint 
Som abonnement får du faste forsendelser hver tredje måned – fri frakt. Merk at antall bokser bestemmes av hundens vekt.

Abonnement

Vekt Mengde Pris Syklus
0-10kg 1 boks kr 398 90 dager (3 mnd)
10-25 kg 2 bokser kr 696 90 dager (3 mnd)
25 kg eller mer 3 bokser kr 996 90 dager (3 mnd)Abonnementet kan endres når du vil. Du er ikke forpliktet til noe videre kjøp, og kan naturligvis når som helst avslutte ditt abonnement. Du kan selvfølgelig hoppe over, eller få en ekstra forsendelse hvis du ønsker det. PS: 18 års aldersgrense ved kjøp.

Returrett av varer i abonnement 
Det er kun returrett på den første varen du mottar. De påfølgende varer i abonnementsavtalen er identiske med den første varen. Det er således ikke returrett på de varer som du mottar etter den første pakken. Ønsker du ikke lenger å motta varer i abonnementet må du avbestille innen angitt frist. Pakker som returneres til oss uten godkjennelse får ikke tilhørende faktura kreditert.

Originalkravet blir stående selv om pakken sendes i retur. Hvis pakken er urettmessig sendt til deg, har du selvfølgelig returrett. Dette er da en reklamasjon.

Introduksjonsprisen gjelder kun 1 gang per husstand. 
Kunder som bestiller på nytt etter å ha mottatt starttilbudet vil få en abonnementspakke til ordinær pris. Dette anses altså som en gjenåpning av abonnementet.

Vi gir deg den aller beste kundeservice!
Vår kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 7728 3549 alle hverdager mellom klokken 09.00 og 15.00. Du kan også sende en mail til kundeservice@collagenhund.no.

GPG PetCare stiller seg ansvarlig for de personopplysninger vi besitter i vårt kunderegister. For å opprettholde kundekontakten, samt gi deg den beste servicen og unike og interessante tilbud, ønsker vi å lagre dine kundeopplysninger. Dersom du ikke ønsker å motta slike tilbud kan du ta kontakt med vår kundeservice.

Vi ønsker deg en trygg og sikker handel! 

Vennlig hilsen oss på kundeservice

GPG PetCare AS

Spesialtilbud akkurat nå:
Prøv COLLAGEN FOR HUND gratis!
Du betaler kun kr 79 i frakt/reg.omkostninger 

Hvor mange kg er din hund? (Kryss av for ett av alternativene)
Felter merket med *er obligatoriske