- Effi blir å stå fast på Collagen for hund resten av sitt liv!


Unni Olaisen og Effi, 8516 Narvik

Min parson russell terrier Effi (7) er en aktiv agilityhund som konkurrerer i klasse 3, både i agility og agilityhopp. Agility er en ekstremsport som kan gi skader og belastninger på hundens kropp.

I fjor sommer merket vi at Effi haltet på ene framfoten, spesielt etter trening. Etter en omfattende utredning som tok noe tid ble det bestemt at Effi skulle reise til Oslo for videre utredning og mulig operasjon hos en av landets fremste kirurger på dette feltet.

2. november 2020 ble Effi operert i Oslo. Inngrepet ble gjort i kikhull og kalt termisk kapsulorafi, og kan enkelt forklares som at kirurgen har strammet til leddbåndene på begge sider. Skaden Effi pådro seg var en" brukshundsskade". Inngrepet var vellykket. Etter dette startet den omfattende rehabiliteringen av Effi. Det var en tøff prosess som tok flere måneder, og som krevde mye av oss alle. Heldigvis gikk alt veldig bra og Effi kunne forsiktig starte litt opp med enkle hoppeteknikkøvelser i april. I mai startet vi opp med agility igjen, og i juli var hun på første agilitykonkurranse. Et stort øyeblikk.

Etter å ha hørt om Collagen for hund og lest at dette produktet spesielt kunne hjelpe til mot stivhet i ledd etter lignende skader og etter operasjon, startet vi å gi Effi én kapsel daglig. Hun er i dag tilbake i full trening som agilityhund, og har siden desember 2020 stått fast på produktet.

I slutten av juli deltok Effi på Norgesmesterskapet i agility i Sandnes. Det var da gått 9 måneder siden Effi var operert i Oslo. Jeg og Effi tok sølvmedalje i NM i agility individuelt, og vi kom også med på landslaget i agility og skal representere Norge i nordisk mesterskap på Moelv i november! Effi blir å stå fast på Collagen for hund resten av sitt liv, da vi mener at dette produktet hjelper henne i hverdagen som aktiv brukshund.

 


Daglig tilskudd kan gi din hund:

  • Sterkere og smertefrie ledd
  • Synlig mykere og blankere pels
  • Sterkere immunforsvar
  • Bedre fordøyelse
  • Redusert kløe og mindre røyting
  • Bedre syn, blodsirkulasjon og energi

 

Prøv Collagen for hund gratis - Klikk her!

DETTE MÅ DU LESE FØR DU PRØVER:

COLLAGEN FOR HUND® inneholder hele syv forskjellige virkestoffer, som til sammen vil ha en positiv virkning på ledd, leddbrusk, muskler, pels, poter, syn, hjerne, hjerte og kar.

COLLAGEN FOR HUND® serveres som myke kapsler og har både lukt og smak som hunden din vil elske. Kapslene kan gjerne brukes som belønning/godbit.

COLLAGEN FOR HUND® er et norsk suksessprodukt, spesielt utviklet for å gi din hund et lykkeligere og lengre liv.


×

Abonnementsfordeler Collagen for HundTM
Ved bestilling av vårt prøvetilbud på Collagen for Hund, vil du få tilsendt 1 boks med 90 tyggekapsler helt gratis. Du betaler kun kr 79 i frakt/registreringsomkostninger.

Du er ikke bundet til noe fremtidig kjøp, men gi beskjed innen angitt frist på faktura dersom du ikke ønsker automatisk leveringstjeneste.

Produktet leveres direkte hjem til din postkasse – praktisk og lettvint 
Som abonnement får du faste forsendelser hver tredje måned – fri frakt. Merk at antall bokser bestemmes av hundens vekt.

Abonnement

Vekt Mengde Pris Syklus
0-10kg 1 boks kr 398 90 dager (3 mnd)
10-25 kg 2 bokser kr 696 90 dager (3 mnd)
25 kg eller mer 3 bokser kr 996 90 dager (3 mnd)Abonnementet kan endres når du vil. Du er ikke forpliktet til noe videre kjøp, og kan naturligvis når som helst avslutte ditt abonnement. Du kan selvfølgelig hoppe over, eller få en ekstra forsendelse hvis du ønsker det. PS: 18 års aldersgrense ved kjøp.

Returrett av varer i abonnement 
Det er kun returrett på den første varen du mottar. De påfølgende varer i abonnementsavtalen er identiske med den første varen. Det er således ikke returrett på de varer som du mottar etter den første pakken. Ønsker du ikke lenger å motta varer i abonnementet må du avbestille innen angitt frist. Pakker som returneres til oss uten godkjennelse får ikke tilhørende faktura kreditert.

Originalkravet blir stående selv om pakken sendes i retur. Hvis pakken er urettmessig sendt til deg, har du selvfølgelig returrett. Dette er da en reklamasjon.

Introduksjonsprisen gjelder kun 1 gang per husstand. 
Kunder som bestiller på nytt etter å ha mottatt starttilbudet vil få en abonnementspakke til ordinær pris. Dette anses altså som en gjenåpning av abonnementet.

Vi gir deg den aller beste kundeservice!
Vår kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 7728 3549 alle hverdager mellom klokken 09.00 og 15.00. Du kan også sende en mail til kundeservice@collagenhund.no.

GPG PetCare stiller seg ansvarlig for de personopplysninger vi besitter i vårt kunderegister. For å opprettholde kundekontakten, samt gi deg den beste servicen og unike og interessante tilbud, ønsker vi å lagre dine kundeopplysninger. Dersom du ikke ønsker å motta slike tilbud kan du ta kontakt med vår kundeservice.

Vi ønsker deg en trygg og sikker handel! 

Vennlig hilsen oss på kundeservice

GPG PetCare AS

Spesialtilbud akkurat nå:
Prøv COLLAGEN FOR HUND gratis!
Du betaler kun kr 79 i frakt/reg.omkostninger 

Hvor mange kg er din hund? (Kryss av for ett av alternativene)
Felter merket med *er obligatoriske