Slik virker Collagen for Hund®

Collagen for Hund® virker inn på hele hundens generelle helse. Det er dokumentert at ingrediensene i Collagen for Hund® hjelper mot plager i ledd og muskler, er gunstig for hjerte- og karlidelser og forebygger og styrker immunforsvaret. En frisk hund er en lykkelig hund. Og en hund i god form har alltid de beste forutsetningene for å glede seg over livets utfordringer!

1) Syn og hjerne
Silderogn har et svært høyt innhold av DHA som vedlikeholder øynene, synet og hjernen.

2) Pels
Flere ingredienser i Collagen for Hund® har god innvirkning på pelsen, og motvirker kløe, røyting og matt pels.

3) Hjerte/kar
Hjertelidelser er vanlig også blant hunder. Omega 3 har påviselig god effekt på hundens hjerte/kar-system. Naturlig lakseolje akkumulerer omega 3-fettsyrene i de røde blodlegemene, og lagres derfor lenger i kroppen enn høyraffinert olje.

4) Mage og tarm
Fem milliarder melkesyrebakterier sørger for god balanse i mage- og tarmsystemet.

5) Ledd
Svært mange hunder lider av slitasjegikt eller artrose. Dette skyldes at brusken i leddene nedbrytes, og leddbevegelsene blir nedsatt. Brusken forkalkes og tåler mindre belastning. Brusk består av bl.a. vann, collagen og proteiner. Tilførsel av collagen kan føre til betydelig smertereduksjon, større bevegelighet, og forebygger videre nedbryting av leddbrusk.

6) Muskulatur
Forskning har vist at antioksidanter påvirker nedbrytingen av muskelproteiner.

7) Klør/negler
Sprukne klør er et tilbakevendende problem, spesielt for aktive hunder. Både collagen, laksolje og agurkurtolje kan styrke klørne og forebygge flising.

8) Tredeputer
Hunder trenger godt labbestell. Ingrediensene i laksolje og agurkurtolje bidrar til “innvendig” smøring av tredeputene. Dette gjør tredeputene mer motstandsdyktige mot sår og slitasje.


×

Abonnementsfordeler Collagen for HundTM
Ved bestilling av vårt prøvetilbud på Collagen for Hund, vil du få tilsendt 1 boks med 90 tyggekapsler helt gratis. Du betaler kun kr 79 i frakt/registreringsomkostninger.

Du er ikke bundet til noe fremtidig kjøp, men gi beskjed innen angitt frist på faktura dersom du ikke ønsker automatisk leveringstjeneste.

Produktet leveres direkte hjem til din postkasse – praktisk og lettvint 
Som abonnement får du faste forsendelser hver tredje måned – fri frakt. Merk at antall bokser bestemmes av hundens vekt.

Abonnement

Vekt Mengde Pris Syklus
0-10kg 1 boks kr 398 90 dager (3 mnd)
10-25 kg 2 bokser kr 696 90 dager (3 mnd)
25 kg eller mer 3 bokser kr 996 90 dager (3 mnd)Abonnementet kan endres når du vil. Du er ikke forpliktet til noe videre kjøp, og kan naturligvis når som helst avslutte ditt abonnement. Du kan selvfølgelig hoppe over, eller få en ekstra forsendelse hvis du ønsker det. PS: 18 års aldersgrense ved kjøp.

Returrett av varer i abonnement 
Det er kun returrett på den første varen du mottar. De påfølgende varer i abonnementsavtalen er identiske med den første varen. Det er således ikke returrett på de varer som du mottar etter den første pakken. Ønsker du ikke lenger å motta varer i abonnementet må du avbestille innen angitt frist. Pakker som returneres til oss uten godkjennelse får ikke tilhørende faktura kreditert.

Originalkravet blir stående selv om pakken sendes i retur. Hvis pakken er urettmessig sendt til deg, har du selvfølgelig returrett. Dette er da en reklamasjon.

Introduksjonsprisen gjelder kun 1 gang per husstand. 
Kunder som bestiller på nytt etter å ha mottatt starttilbudet vil få en abonnementspakke til ordinær pris. Dette anses altså som en gjenåpning av abonnementet.

Vi gir deg den aller beste kundeservice!
Vår kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 7728 3549 alle hverdager mellom klokken 09.00 og 15.00. Du kan også sende en mail til kundeservice@collagenhund.no.

GPG PetCare stiller seg ansvarlig for de personopplysninger vi besitter i vårt kunderegister. For å opprettholde kundekontakten, samt gi deg den beste servicen og unike og interessante tilbud, ønsker vi å lagre dine kundeopplysninger. Dersom du ikke ønsker å motta slike tilbud kan du ta kontakt med vår kundeservice.

Vi ønsker deg en trygg og sikker handel! 

Vennlig hilsen oss på kundeservice

GPG PetCare AS

Spesialtilbud akkurat nå:
Prøv COLLAGEN FOR HUND gratis!
Du betaler kun kr 79 i frakt/reg.omkostninger 

Hvor mange kg er din hund? (Kryss av for ett av alternativene)
Felter merket med *er obligatoriske