human-hand-and-dog

Vi er GPG PetCare

Vi i GPG PetCare vet at det er mange hunder der ute som lider hver eneste dag med stive og smertefulle ledd. Det er ikke alltid like lett for oss eiere å vite hvordan hunden vår har det, og hva som eventuelt skal til for å forbedre hundens livskvalitet. Vårt mål var å utvikle det beste og mest komplette kosttilskuddet for hund.

Derfor har vi i samarbeid med veterinærer utviklet Collagen for Hund®! Vi får daglig positive tilbakemeldinger fra hundeeiere som opplever at kjæledyret deres virker gladere og mer energisk enn før.

Derfor har vi som arbeider i GPG PetCare verdens beste jobb. Ikke bare får vi holde på med yndlingshobbyen vår, vi får også gleden av å kunne hjelpe våre beste venner til et lengre og bedre liv.

Kontakt oss gjerne på telefon 7728 3549 eller e-mail: kundeservice@collagenhund.no

Vennlig hilsen

Kundeservice, GPG PetCare

Spesialtilbud akkurat nå:

Prøv COLLAGEN FOR HUND® gratis!

Du betaler kun kr 79 i frakt/reg.omkostninger

  Felter merket med * er obligatoriske.

  Merkbart friskere hund?

  For at du selv skal kunne oppleve hva COLLAGEN FOR HUND® kan gjøre for din hund, gir vi deg én boks med 90 tyggekapsler GRATIS, direkte levert til din postkasse. Du betaler kun kr 79 i frakt/reg.omkostninger. Du er ikke bundet til noe fremtidig kjøp, men gi beskjed innen angitt frist på faktura dersom du ikke ønsker automatisk leveringstjeneste.

  Tre måneders forbruk:

  • Hund under 10 kg (1 boks) kr 398
  • Hund mellom 10 og 25 kg (2 bokser) kr 696 (12% rabatt)
  • Hund over 25 kg (3 bokser) kr 996 (16% rabatt)

  Alle priser inkludert frakt. Abonnementet kan endres eller avsluttes når du selv ønsker det. Du har 14 dagers ubetinget angrerett på første forsendelse. Benytter du deg av angreretten må du selv betale returporto. Klikk her for link til angrerettsskjema.

  petcare-logo
  posten-logo

  Trygg og sikker bestilling. Posten Norge leverer rett i din postkasse.