Slik virker Collagen for Hund®

Collagen for Hund® virker inn på hele hundens generelle helse. Det er dokumentert at ingrediensene i Collagen for Hund® hjelper mot plager i ledd og muskler, er gunstig for hjerte- og karlidelser og forebygger og styrker immunforsvaret. En frisk hund er en lykkelig hund. Og en hund i god form har alltid de beste forutsetningene for å glede seg over livets utfordringer!

1) Syn og hjerne

Silderogn har et svært høyt innhold av DHA som vedlikeholder øynene, synet og hjernen.

2) Pels

Flere ingredienser i Collagen for Hund® har god innvirkning på pelsen, og motvirker kløe, røyting og matt pels.

3) Hjerte/kar

Hjertelidelser er vanlig også blant hunder. Omega 3 har påviselig god effekt på hundens hjerte/kar-system. Naturlig lakseolje akkumulerer omega 3-fettsyrene i de røde blodlegemene, og lagres derfor lenger i kroppen enn høyraffinert olje.

dog

4) Mage og tarm

Fem milliarder melkesyrebakterier sørger for god balanse i mage- og tarmsystemet.

5) Ledd

Svært mange hunder lider av slitasjegikt eller artrose. Dette skyldes at brusken i leddene nedbrytes, og leddbevegelsene blir nedsatt. Brusken forkalkes og tåler mindre belastning. Brusk består av bl.a. vann, collagen og proteiner. Tilførsel av collagen kan føre til betydelig smertereduksjon, større bevegelighet, og forebygger videre nedbryting av leddbrusk.

6) Muskulatur

Forskning har vist at antioksidanter påvirker nedbrytingen av muskelproteiner.

7) Klør/negler

Sprukne klør er et tilbakevendende problem, spesielt for aktive hunder. Både collagen, laksolje og agurkurtolje kan styrke klørne og forebygge flising.

8) Tredeputer

Hunder trenger godt labbestell. Ingrediensene i laksolje og agurkurtolje bidrar til “innvendig” smøring av tredeputene. Dette gjør tredeputene mer motstandsdyktige mot sår og slitasje.

Spesialtilbud akkurat nå:

Prøv COLLAGEN FOR HUND® gratis!

Du betaler kun kr 79 i frakt/reg.omkostninger

  Felter merket med * er obligatoriske.

  Merkbart friskere hund?

  For at du selv skal kunne oppleve hva COLLAGEN FOR HUND® kan gjøre for din hund, gir vi deg én boks med 90 tyggekapsler GRATIS, direkte levert til din postkasse. Du betaler kun kr 79 i frakt/reg.omkostninger. Du er ikke bundet til noe fremtidig kjøp, men gi beskjed innen angitt frist på faktura dersom du ikke ønsker automatisk leveringstjeneste.

  Tre måneders forbruk:

  • Hund under 10 kg (1 boks) kr 398
  • Hund mellom 10 og 25 kg (2 bokser) kr 696 (12% rabatt)
  • Hund over 25 kg (3 bokser) kr 996 (16% rabatt)

  Alle priser inkludert frakt. Abonnementet kan endres eller avsluttes når du selv ønsker det. Du har 14 dagers ubetinget angrerett på første forsendelse. Benytter du deg av angreretten må du selv betale returporto. Klikk her for link til angrerettsskjema.

  petcare-logo
  posten-logo

  Trygg og sikker bestilling. Posten Norge leverer rett i din postkasse.