human_and_dog

- Hva er Collagen for Hund®?

®Collagen for Hund er et avansert kosttilskudd til hunder i kapselform. Resepten er spesielt utviklet for å ivareta hundens helse gjennom alle livsfaser, og er en unik sammensetning av udenaturert collagen, naturlig lakseolje, gurkemeieekstrakt, melkesyrebakterier, silderogn og vitamin E.

I tillegg har vi tilsatt en duftkomponent som sørger for at hunden din virkelig elsker Collagen for Hund®.

- Kan jeg forvente synlige forbedringer hos min hund?

Ja, du kan forvente en gladere og mer energisk hund med mykere ledd og blankere pels. Collagen for Hund® inneholder også ingredienser som forsterker hundens immunforsvar og gir et mer robust fordøyelsessystem.

- Hva gjør virkestoffet collagen for min hund?

Svært mange hunder lider av leddproblemer uten at eierne er klar over det. Collagen for Hund® inneholder naturlig collagen som er kroppens byggestein, og helt nødvendig for dannelsen av hud, muskler, bein og brusk. Etter hvert som tiden går vil kroppen streve med å danne nok collagen til å vedlikeholde og reparere ledd, brusk og muskler, og det oppstår en nedbrytningsprosess som kan føre til smerter og svekket livskvalitet for hunden.

Denne utviklingen kan vi snu ved å gi hunden collagen. Forskning viser at collagen har svært god effekt på leddproblemer, og at daglig inntak gir betydelig smertereduksjon, større bevegelighet og forebygger nedbryting av brusk.

Collagen for Hund® er utviklet i samarbeid med veterinærer og helt trygt å bruke. Vanligvis vil du kunne se en klar forbedring etter 3 - 4 uker.

- Hvorfor bruker dere naturlig norsk lakseolje?

- Naturlig lakseolje akkumulerer omega-3 fettsyrene i de røde blodlegemene, og lagres derfor lenger i kroppen enn høyraffinert olje.

- Naturlig lakseolje har et naturlig høyt innhold av antioksidanten astaxanthin

- Lakseoljen inneholder i tillegg til de viktige omega-3 og omega-6 fettsyrene også omega 1 – 4 – 5 – 7 – 9 og 11

Spesialtilbud akkurat nå:

Prøv COLLAGEN FOR HUND® gratis!

Du betaler kun kr 79 i frakt/reg.omkostninger

  Felter merket med * er obligatoriske.

  Merkbart friskere hund?

  For at du selv skal kunne oppleve hva COLLAGEN FOR HUND® kan gjøre for din hund, gir vi deg én boks med 90 tyggekapsler GRATIS, direkte levert til din postkasse. Du betaler kun kr 79 i frakt/reg.omkostninger. Du er ikke bundet til noe fremtidig kjøp, men gi beskjed innen angitt frist på faktura dersom du ikke ønsker automatisk leveringstjeneste.

  Tre måneders forbruk:

  • Hund under 10 kg (1 boks) kr 398
  • Hund mellom 10 og 25 kg (2 bokser) kr 696 (12% rabatt)
  • Hund over 25 kg (3 bokser) kr 996 (16% rabatt)

  Alle priser inkludert frakt. Abonnementet kan endres eller avsluttes når du selv ønsker det. Du har 14 dagers ubetinget angrerett på første forsendelse. Benytter du deg av angreretten må du selv betale returporto. Klikk her for link til angrerettsskjema.

  petcare-logo
  posten-logo

  Trygg og sikker bestilling. Posten Norge leverer rett i din postkasse.