- Bella har fått tilbake livsgnisten!

SisselBellaNala

Sissel Overn med Bella og Nala, 6200 Stranda

Bella fikk påvist Spondylose i 2019, det førte til stivhet og tretthet.
Hun sov mye og var slapp. Når vi gikk turer så ble hun fort sliten
og ynka seg fordi hun hadde vondt. Hun klarte ikke engang å
hoppe opp i sofaen uten å få hjelp.

Men etter vi begynte med Collagen for Hund så har Bella fått et
mye bedre liv. Nå hopper hun opp i sofaen uten problemer, ynker
seg ikke når vi går turer og har blitt mye mer våken.

Det er så godt å se at hun har fått tilbake livsgnisten. Bella og
Nala røyta mye, men etter vi begynte med Collagen så røyter dem
svært lite. Collagen forHund vil jeg anbefale på det sterkeste til
andre.

- Nå løper Mikkel lykkelig omkring i lyngen

- Mikkel er 9 år og ble funnet på en strand i Salobreña, av en hippienabo. Da han var ett år, ble han overkjørt av en bil i Spania. Mot alle odds, klarte veterinæren vår å skru sammen hoften på den ene siden og lårbenet på den andre. Han lå tålmodig i en transportabel barneseng og det grodde til slutt.

BirgitKaasDahlgren og Mikkel xray

I den spanske varmen har det gått bra med ham, men da vi kom opp til fjellhytta tidlig i juli med kaldt og fuktig vær, ble han skikkelig dårlig. Orket ikke å gå og kunne slett ikke hoppe opp i sofaen.

Da jeg selv har god erfaring med et collagentilskudd for mine vonde knær, valgte jeg å prøve Collagen for Hund. Og det gledelige skjedde:

Etter noen dager ble han som en valp igjen og nå løper han lykkelig omkring i lyngen.

BirgitKaasDahlgren og Mikkel.jpg

Birgit Kaas Dahlgren (72) og Mikkel, 1389 Heggedal

- Collagen for Hund gjorde Arox haltefri!

Liv Merete Isaksen og Arox, 8230 Sulitjelma

Hei, jeg har en golden retriver som heter Arox og er 10 år gammel. Med årene har Arox blitt stivere og haltet mye på høyre bakfot. Vi har også vært plaget med mye røyting.

Etter å ha brukt Collagen for Hund en stund, ble Arox haltefri. Han kan nå gå flere turer om dagen. Vi er derfor ofte ute og går, og det er godt å se at han ikke lenger trenger hele hviledager mellom turene.

I tillegg har røytingen stoppet nesten helt, og Arox har fått en blank og fin pels.

- Alvin slapp å gå gjennom ny kneoperasjon

Vi bestilte egentlig produktet til vår hund Alvin i håp om at han skulle slippe å gå igjennom en ny kneoperasjon. Alvin har slitt med patella og måtte bruke sterke smertestillende. Etter at vi fikk Collagen for hund, bestemte vi oss for å slutte med de smertestillende medisinene for å se om produktet kunne hjelpe ham. Før Alvin begynte med Collagen for Hund, slet han med å løpe og vi merket at han var tydelig redusert. Han klarte ikke engang å hoppe opp i sofaen.

Etter 1 og en halv måneds bruk av Collagen for Hund, merker vi stor forskjell på Alvin. Han har fått tilbake energinivået, hopper opp i sofaen og løper som aldri før. Vi merker også at han har fått gnisten tilbake. En kan heller ikke se at han har noen smerter lengre. Det har fungert suverent på ham!

På de 2 yngste hundene har vi merket stor forskjell på pelsen. Før vi begynte å bruke Collagen for Hund, røytet de utrolig mye. Etter 1 og en halv måneds bruk av produktet har dette blitt mye bedre, og de røyter nesten ikke lengre.

FrodeLeira og tre hunder

Frode Leira, 6260 Skodje, med Alvin, Luna og Tassen

- Mange kommenterer Zitas blanke og fine pels!

SivAndersen og Zita1

Siv Andersen og Zita, 4706 Vennesla

Jeg jobber på vaskeriet ved Vennesla Omsorgssenter, og Zita er min to år gamle blanding av Border Collie og Australsk Gjeterhund. Zita er min pådriver for å komme meg ut på tur i skog og mark etter endt arbeidsdag!

Zita hadde i fjor høst og vinter en svært krevende røyteperiode, og jeg lurte fælt på hvordan dette ville gå? Da jeg kom over Collagen for Hund på en Facebook-side, leste jeg litt om det som stod av info der, og valgte da å prøve ut dette produktet på henne!

Det tok ikke lange tiden før Zita sluttet å røyte, det var utrolig befriende å slippe alle hårene inne i huset og bilen. Og den nydelige blankheten som hun har fått i pelsen, gjør meg kjempestolt. Nå får jeg ofte kommentarer på hvor blank og fin pels hun har!

Zita er stort sett med meg over alt, og hun elsker å løpe både høyt og lavt, og viser ingen tegn på at hun er stiv eller støl i kroppen. Selv etter lange turer slik som forrige helg, da vi entret Gaustadtoppen sammen!

- Heidi halter ikke lenger, takket være Collagen

Etter korsbåndoperasjon og påfølgende opptrening på vanntredemølle i lang tid, kunne Heidi ennå være litt stiv i leddet sitt. Men etter vi prøvde Collagen er hun nå helt bra, haltfri, bruker ingen smertestillende og er god som ny. Vi vil nok aldri slutte å bruke dette produktet, da vi virkelig har funnet noe som fungerer. Siden de også har fjernet menisk i kneet, vil jeg tro at Collagen gjør ekstra godt.

Og jeg er bare utrolig glad for at vi endelig har funnet noe som fungerer for vår aktive hund, som gjør at hennes livskvalitet er helt tilbake til normal. Takket være Collagen. Vi får også god skryt fra hennes terapeuter som ser at dette har gjort underverker for Heidi, som har blitt totalt haltfri.

Elisabeth Eriksen og Heidi 2

Elisabeth Walter Eriksen, hundeoppdretter, 5179 Godvik

- FANTASTISK - endelig noe som hjelper!

Lena Kristin Sletvold og Vegas1

Lena Kristin Sletvold og Vegas, 7510 Skatval

Vegas har alltid vært en aktiv hund som har gått lange turer og hatt nok energi til lek med sine bamser når vi kom hjem. Men det siste året har han blitt mer daff og stiv og støl enn vanlig. Han har også slitt med oppblåst mage og diare, og har prøvd ulike preparater som vi ikke har kommet i mål med.

Leste om Collagen for Hund i en reklame på Facebook, jeg syntes dette virket lovende og bestemte meg for å gi det et forsøk.

Etter ca en uke oppdaget jeg at magen hans ble bra, han er ikke lenger oppblåst eller har diare. Han er også mer våken og har fått et åpent blikk som lyser glede. Etter ca 14 dager hoppa han opp i sofaen som han ikke har klart på lenge, og på tur løper han mye mer og lengre unna meg når han er løs. Vegas har blitt en lykkelig hund igjen og jeg har fått tilbake den hunden jeg kjenner. Han er ingen ungdom lenger, men oppfører seg som en. Collagen for Hund skal Vegas få resten av livet sitt. Han kommer løpende når jeg tar frem boksen, han elsker smaken på kapslene. Har en hund på 12 år også som skal starte på dette nå. Et FANTASTISK produkt! Endelig noe som hjelper!

- Jeg anbefaler Collagen for Hund til alle

Jeg jobber som tannhelsesekretær og har to dvergpudler, Kaysa på 12 år og Emil som er bare 2.

Kaysa har slitt med hoste hver dag i ca 2 år nå og ingenting har virket, tracheal collaps (luftrørskollaps) er ganske vanlig på små raser opp i en viss alder. Luftrøret er jo en brusk så jeg ble veldig positivt overrasket da hosten begynte å avta, bare ett noen få dagers bruk. Hun hadde også begynt å få den grå hinnen/filmen på øynene som gamle hunder får, denne har etterhvert blitt merkbart mindre synlig.

Jeg merket også at jeg ikke måtte rengjøre øynene på begge hundene så ofte da pudler gjerne har tårestriper som misfarger pels og tørker fast i pels og hud.

Gamlemor har blitt mer ungdommelig og leken, og har blitt mye sprekere om morgenen enn hun var før.

Jeg har kun varme anbefalinger for dette fantastiske produktet, og kommer til å bruke det på mine hunder for å fremme en bedre helse og et langt, godt og forhåpentligvis sykdomsfritt liv.

LisaEidissen og to hunder

Lisa Eidissen, 9300 Finnsnes med Kaysa og Emil/em>

- NÅ er Ringo sprekere og glad igjen!

BenteFollestad-og-Ringo1

Bente Follestad og Ringo, 6480 Aukra

Jeg heter Bente, og min 12 år gamle Shetland sheepdog heter Ringo. Vi bor på øya Gossen i Aukra kommune. Jeg jobber i dagligvarehandelen.

Ringo har vært min trofaste turvenn både i fjellet, skogen og landeveien. Helt til for ett eller to år siden var det han som ledet an.

Men smått om senn var det jeg som måtte vente på ham, og på sykkelturene ville han heller sitte i kurven enn å springe selv. Når vi kom hjem fra tur, la han seg i kroken sin og der ble han liggende i lang tid. Når han skulle reise seg igjen, var det tydelig at han slet for å komme seg opp, og var stiv og støl.

BenteFollestad-og-Ringo2

Vi syntes synd på ham, og det føltes trist at han skulle ha så vondt.

Så kom jeg over denne annonsen om Collagen for Hund, og tenkte at det må prøves. Tror ikke det gikk mer enn 3-4 uker før vi merket forskjell, og nå går han ofte foran oss igjen. Ikke bare er han blitt sprekere, han virker også gladere! Jeg kan så absolutt anbefale dette til andre hundeeiere!

DETTE MÅ DU LESE FØR DU PRØVER:

COLLAGEN FOR HUND inneholder hele syv forskjellige virkestoffer, som til sammen vil ha en positiv virkning på ledd, leddbrusk, muskler, pels, poter, syn, hjerne, hjerte og kar.

COLLAGEN FOR HUND serveres som myke kapsler og har både lukt og smak som hunden din vil elske. Kapslene kan gjerne brukes som belønning/ godbit.

COLLAGEN FOR HUND er et norsk suksessprodukt, spesielt utviklet for å gi din hund et lykkeligere og lengre liv.

Spesialtilbud akkurat nå:

Prøv COLLAGEN FOR HUND gratis!

Du betaler kun kr 79 i frakt/reg.omkostninger

Felter merket med * er obligatoriske.

Merkbart friskere hund?

For at du selv skal kunne oppleve hva COLLAGEN FOR HUND kan gjøre for din hund, gir vi deg én boks med 120 tyggekapsler GRATIS, direkte levert til din postkasse. Du betaler kun kr 79 i frakt/reg.omkostninger. Du er ikke bundet til noe fremtidig kjøp, men gir beskjed innen 10 dager før din prøvepakke tar slutt hvis du ikke ønsker automatisk leveringstjeneste. Som abonnent får du faste forsendelser hver fjerde måned for kun:

  • Hund under 10 kg (1 boks) kr 398
  • Hund mellom 10 og 25 kg (2 bokser) kr 696 (12% rabatt)
  • Hund over 25 kg (3 bokser) kr 996 (16% rabatt)

Alle priser inkludert frakt. Abonnementet kan endres eller avsluttes når du selv ønsker det. Du har 14 dagers ubetinget angrerett på første forsendelse. Benytter du deg av angreretten må du selv betale returporto. Klikk her for link til angrerettsskjema.

petcare-logo
posten-logo

Trygg og sikker bestilling. Posten Norge leverer rett i din postkasse.