- Veterinæren: Fortsett med Collagen for Hund!

Oddmund Nordhagen og Mira 1

Oddmund Nordhagen med Mira, 2848 Skreia

Jeg heter Oddmund Nordhagen og hunden min heter Mira. Jeg jobber som vaktmester i kommunen.

Mira er en nydelig Gordon Setter på 12 år. Hun begynte å bli litt stiv og støl, og haltet litt etter skiturer og sykkelturer. Hun har også vist tegn til at hun ikke ville løpe på jakt. Men etter at vi begynte med Collagen for Hund, kom det seg etter noen uker.

Oddmund Nordhagen og Mira 2

Hun er nå med på både sykkelturer og jakt, og løper som om hun var en valp igjen. Vi drar årlig på kontroll hos dyreklinikken, og der bemerket veterinæren at hun hadde blitt bedre i muskulatur og ledd. Veterinæren sa også at jeg bare skulle fortsette med Collagen for Hund.

- Mange kommenterer Zitas blanke og fine pels!

SivAndersen og Zita1

Siv Andersen og Zita, 4706 Vennesla

Jeg jobber på vaskeriet ved Vennesla Omsorgssenter, og Zita er min to år gamle blanding av Border Collie og Australsk Gjeterhund. Zita er min pådriver for å komme meg ut på tur i skog og mark etter endt arbeidsdag!

Zita hadde i fjor høst og vinter en svært krevende røyteperiode, og jeg lurte fælt på hvordan dette ville gå? Da jeg kom over Collagen for Hund på en Facebook-side, leste jeg litt om det som stod av info der, og valgte da å prøve ut dette produktet på henne!

Det tok ikke lange tiden før Zita sluttet å røyte, det var utrolig befriende å slippe alle hårene inne i huset og bilen. Og den nydelige blankheten som hun har fått i pelsen, gjør meg kjempestolt. Nå får jeg ofte kommentarer på hvor blank og fin pels hun har!

Zita er stort sett med meg over alt, og hun elsker å løpe både høyt og lavt, og viser ingen tegn på at hun er stiv eller støl i kroppen. Selv etter lange turer slik som forrige helg, da vi entret Gaustadtoppen sammen!

- Effi blir å stå fast på Collagen for hund resten av sitt liv!

Effi og Unni NM-sølv

Unni Olaisen og Effi, 8516 Narvik

Min parson russell terrier Effi (7) er en aktiv agilityhund som konkurrerer i klasse 3, både i agility og agilityhopp. Agility er en ekstremsport som kan gi skader og belastninger på hundens kropp.

Effi - DSC_4980

I fjor sommer merket vi at Effi haltet på ene framfoten, spesielt etter trening. Etter en omfattende utredning som tok noe tid ble det bestemt at Effi skulle reise til Oslo for videre utredning og mulig operasjon hos en av landets fremste kirurger på dette feltet.

2. november 2020 ble Effi operert i Oslo. Inngrepet ble gjort i kikhull og kalt termisk kapsulorafi, og kan enkelt forklares som at kirurgen har strammet til leddbåndene på begge sider. Skaden Effi pådro seg var en" brukshundsskade". Inngrepet var vellykket. Etter dette startet den omfattende rehabiliteringen av Effi. Det var en tøff prosess som tok flere måneder, og som krevde mye av oss alle. Heldigvis gikk alt veldig bra og Effi kunne forsiktig starte litt opp med enkle hoppeteknikkøvelser i april. I mai startet vi opp med agility igjen, og i juli var hun på første agilitykonkurranse. Et stort øyeblikk.

Etter å ha hørt om Collagen for hund og lest at dette produktet spesielt kunne hjelpe til mot stivhet i ledd etter lignende skader og etter operasjon, startet vi å gi Effi én kapsel daglig. Hun er i dag tilbake i full trening som agilityhund, og har siden desember 2020 stått fast på produktet.

I slutten av juli deltok Effi på Norgesmesterskapet i agility i Sandnes. Det var da gått 9 måneder siden Effi var operert i Oslo. Jeg og Effi tok sølvmedalje i NM i agility individuelt, og vi kom også med på landslaget i agility og skal representere Norge i nordisk mesterskap på Moelv i november! Effi blir å stå fast på Collagen for hund resten av sitt liv, da vi mener at dette produktet hjelper henne i hverdagen som aktiv brukshund.

- Begge hundene ble myke og fine i pelsen

Gro Bugge Havstad med Johannah 1 72dpi

Gro Bugge Havstad med Johannah og Sara, 1344 Haslum

Vi har to herlige hunder. Sara er en dachs på 7,5 år og Johannah er en labrador på 17 måneder. Begge rasene får dessverre ofte leddproblemer, og spesielt Sara med sin lange rygg. Labradoren vår, Johannah, har HD grad D på begge hoftene. Så for å forebygge problemer med ledd og rygg, ville vi prøve dette produktet.

Gro Bugge Havstad med Johannah og Sara 2 72dpi

Det vi umiddelbart merket var at Johannah, som har røytet enormt fra tidlig i sommer, ble myk og fin i pelsen igjen. Det samme skjedde også med Sara. Så Collagen for Hund er noe vi vil fortsette med, for å ha friske, glade og aktive hunder.

- Nå har Kira blitt helt frisk igjen

HansPetterNygaardogKira

Hans Petter Nygaard med Kira

Vår 8 år gamle Golden Retriever heter Kira. Min kone og jeg er veldig takknemlige for at vi har Kira i livet vårt, spesielt nå som jeg har blitt pensjonist.

Kira var veldig stiv når hun skulle reise seg etter å ha ligget en stund. Hun haltet litt innimellom på høyre frambein også. Hun har nå fått Collagen for Hund i snart et år, og vi er bare så glade for å se at Kira har blitt helt frisk igjen!

Har også snakket med veterinær som mente at vi burde fortsette med Collagen for hund.

- Jeg valgte å gi Collagen for Hund en sjanse

Jeg jobber som omsorgsarbeider på en skjermet enhet på Gjerdrum bo- og behandlingssenter.

Hunden min heter Kompis og er en Welsh Corgi Cardigan på 9 1/2 år. Kompis er pensjonert ettersøkshund, men brukes som besøkshund på arbeidsplassen min.

Grunnen til at jeg valgte å prøve Collagen for Hund, var at kompis røytet forferdelig mye og at han innimellom «slarket» litt i bakbeina etter litt lengre turer og da klarte han ikke å hoppe opp i sofaen og sengen som han pleide. Så isteden for å dra til veterinær å påføre Kompis ubehag, ville jeg gi Collagen for Hund en sjanse!

Allerede etter 2 - 3 uker røytet han mindre, og etter 1 måned var han mye bedre og spenstigere i kroppen. Han har og blitt en gladere og enda mer leken hund, pelsen har blitt blankere og røytingen er så og si borte. Før bruk av collagen kunne jeg børste av en pose med pels hver dag og dra pelstuster fra pelsen hans.

Vi er veldig fornøyde med Collagen for Hund, og kan anbefale produktet på det varmeste!

IngerJVNæssogKompis1

Inger Johanne Vestgård Næss med Kompis, 2034 Holter

- Collagen for Hund holder artrosen i sjakk

JohnArneNGranlundmedNala1

John Arne Neraal Granlund med Nala, 0265 Oslo

Nala er 8 år gammel blanding av Engelsk Staffordshire.
Terrier og Alaska Husky. For 3 år siden begynte hun å halte litt på den ene forlabben, dette viste seg å være artrose i håndleddene. Etter at Nala fikk denne diagnosen så startet vi med Collagen for Hund. Dette har holdt artrosen i sjakk og gitt Nala en ekstra dose energi.

CollagenHund landingsside referanser 2021januar (003)

Vi går fremdeles mange mil på ski hver vinter og klatrer fjelltopper på sommeren uten problem. Nala er en veldig glad hund med super fysikk tross sin voksne alder.

- WOW, tenkte jeg. Er dette virkelig mulig?

Hei mitt navn er Linda Helen Dillan. Jeg er pensjonist og kommer fra Verdal. Jeg har 5 hunder: Dennis 11 år, Lucky 8 år, Armani 5 år, Toke 4 år og Kevin 18 mnd. Dette er rasen whippet (en mynde som opprinnelig kommer fra England).

Jeg så annonsen ”Collagen for Hund” på Facebook. Da jeg kunne få en gratis prøvepakke på 120 kapsler for kr 79,- skadet det ikke å prøve, tenkte jeg. Det var de 2 eldste hundene med ledd og muskelplager som jeg først og fremst jeg ville prøve dette på.

Lucky klarte ikke å hoppe opp i sengen. Han måtte løftes, samt at Armani røytet noe forferdelig. Nå etter 1 mnd bruk har vi nesten ikke røyting lenger og Lucky hopper opp i sengen selv og er mer lykkelig når vi går turer.

WOW tenkte jeg, er dette virkelig mulig og det er det!!! Anbefaler alle som har hunder om å prøve Collagen for Hund. Det skader ikke. Selv var jeg veldig skeptisk, men nå angrer jeg ikke et sekund på at jeg tok sjansen å bestille disse kapslene. Jeg gir dette sammen med våtfor. Ønsker dere alle sammen lykke til og håper dere får samme virkning på hunden/hundene som jeg har opplevd.

LindaHelenDillanog5hunder

Linda Helen Dillan med sine 5 mynder, 7650 Verdal

- Helt utrolig forbedring!

VictorWaageogMarleyMindre

Victor M. Vaage med Marley, 1880 Eidsberg

Eier - Victor M Waage
Hund - Marley 2,5 år
1880, Eidsberg
Rase - Hvit Gjeterhund/Hvit Schæfer blanding

Marley fikk påvist sterk HD (hofteleddsdysplasi) på begge hofter etter flere ”smerteanfall”. Han fikk smertestillende medisin, men hadde det likevel så vondt at jeg var virkelig bekymret. Bestilte Collagen for hund. Ganske fort ble magen bedre, som var blitt dårlig pga smertestillende. Nå etter 2,5 mnd. på Collagen for Hund er Marley god som ny. Helt utrolig forbedring!

- FANTASTISK - endelig noe som hjelper!

Lena Kristin Sletvold og Vegas1

Lena Kristin Sletvold og Vegas, 7510 Skatval

Vegas har alltid vært en aktiv hund som har gått lange turer og hatt nok energi til lek med sine bamser når vi kom hjem. Men det siste året har han blitt mer daff og stiv og støl enn vanlig. Han har også slitt med oppblåst mage og diare, og har prøvd ulike preparater som vi ikke har kommet i mål med.

Leste om Collagen for Hund i en reklame på Facebook, jeg syntes dette virket lovende og bestemte meg for å gi det et forsøk.

Etter ca en uke oppdaget jeg at magen hans ble bra, han er ikke lenger oppblåst eller har diare. Han er også mer våken og har fått et åpent blikk som lyser glede. Etter ca 14 dager hoppa han opp i sofaen som han ikke har klart på lenge, og på tur løper han mye mer og lengre unna meg når han er løs. Vegas har blitt en lykkelig hund igjen og jeg har fått tilbake den hunden jeg kjenner. Han er ingen ungdom lenger, men oppfører seg som en. Collagen for Hund skal Vegas få resten av livet sitt. Han kommer løpende når jeg tar frem boksen, han elsker smaken på kapslene. Har en hund på 12 år også som skal starte på dette nå. Et FANTASTISK produkt! Endelig noe som hjelper!

- Jeg anbefaler Collagen for Hund til alle

Jeg jobber som tannhelsesekretær og har to dvergpudler, Kaysa på 12 år og Emil som er bare 2.

Kaysa har slitt med hoste hver dag i ca 2 år nå og ingenting har virket, tracheal collaps (luftrørskollaps) er ganske vanlig på små raser opp i en viss alder. Luftrøret er jo en brusk så jeg ble veldig positivt overrasket da hosten begynte å avta, bare ett noen få dagers bruk. Hun hadde også begynt å få den grå hinnen/filmen på øynene som gamle hunder får, denne har etterhvert blitt merkbart mindre synlig.

Jeg merket også at jeg ikke måtte rengjøre øynene på begge hundene så ofte da pudler gjerne har tårestriper som misfarger pels og tørker fast i pels og hud.

Gamlemor har blitt mer ungdommelig og leken, og har blitt mye sprekere om morgenen enn hun var før.

Jeg har kun varme anbefalinger for dette fantastiske produktet, og kommer til å bruke det på mine hunder for å fremme en bedre helse og et langt, godt og forhåpentligvis sykdomsfritt liv.

LisaEidissen og to hunder

Lisa Eidissen, 9300 Finnsnes med Kaysa og Emil

- NÅ er Ringo sprekere og glad igjen!

BenteFollestad-og-Ringo1

Bente Follestad og Ringo, 6480 Aukra

Jeg heter Bente, og min 12 år gamle Shetland sheepdog heter Ringo. Vi bor på øya Gossen i Aukra kommune. Jeg jobber i dagligvarehandelen.

Ringo har vært min trofaste turvenn både i fjellet, skogen og landeveien. Helt til for ett eller to år siden var det han som ledet an.

Men smått om senn var det jeg som måtte vente på ham, og på sykkelturene ville han heller sitte i kurven enn å springe selv. Når vi kom hjem fra tur, la han seg i kroken sin og der ble han liggende i lang tid. Når han skulle reise seg igjen, var det tydelig at han slet for å komme seg opp, og var stiv og støl.

BenteFollestad-og-Ringo2

Vi syntes synd på ham, og det føltes trist at han skulle ha så vondt.

Så kom jeg over denne annonsen om Collagen for Hund, og tenkte at det må prøves. Tror ikke det gikk mer enn 3-4 uker før vi merket forskjell, og nå går han ofte foran oss igjen. Ikke bare er han blitt sprekere, han virker også gladere! Jeg kan så absolutt anbefale dette til andre hundeeiere!

- Bella har fått tilbake livsgnisten!

SisselBellaNala

Sissel Overn med Bella og Nala, 6200 Stranda

Bella fikk påvist Spondylose i 2019, det førte til stivhet og tretthet.
Hun sov mye og var slapp. Når vi gikk turer så ble hun fort sliten
og ynka seg fordi hun hadde vondt. Hun klarte ikke engang å
hoppe opp i sofaen uten å få hjelp.

Men etter vi begynte med Collagen for Hund så har Bella fått et
mye bedre liv. Nå hopper hun opp i sofaen uten problemer, ynker
seg ikke når vi går turer og har blitt mye mer våken.

Det er så godt å se at hun har fått tilbake livsgnisten. Bella og
Nala røyta mye, men etter vi begynte med Collagen så røyter dem
svært lite. Collagen forHund vil jeg anbefale på det sterkeste til
andre.

- Jeg er imponert over virkningen!

Ida Bregnballe med Nala og Ludde 72dpi

Ida Bregnballe med Nala og Ludde, 1443 Drøbak

Hei. Jeg heter Ida Bregnballe og er helsesekretær. Hundene mine heter Nala (9år) og Ludde (3 år). De er engelske springer spaniels.

Nala har de siste par årene vært stiv i leddene. Hun har hatt problemer med å gå trapper og hoppe opp i f.eks. bil eller båt. Hun har også vegret seg for å gå ned i underetasjen.

Etter ca 1 måned med Collagen for hund er hun merkbart mere aktiv. Nå løper hun i trappene og kan selv hoppe opp i bil og båt. Hun virker mere fornøyd.

Ludde på 3 år har fått blankere pels og begge hundene røyter mindre.

Jeg er imponert over virkningen!

- Nå hopper Tino rundt som en ungdom igjen

Hei. Min hund Tino blir 13 år den 20. februar 2021. Tino er en amerikansk nakenterrier, og han fikk akutte problemer med leddene sine i desember i fjor (2019, red.anm).

Tino kunne ikke stå oppreist på bakføttene sine og hadde store smerter. Det bar rett til veterinær, og han måtte få kortison og smertestillende. I mai fikk jeg jeg høre om Collagen for hund, så vi startet med å gi han dette.

Tino begynner å dra på årene, han hører og ser ikke så godt lengre, men du verden for en forbedring på ledd og muskulatur. Nå hopper han rundt som en ungdom, så sofa og seng er ikke noe jeg kan ha for meg selv lengre.

Vi vil anbefale dette produktet på det varmeste.

Georg Nervik med Tino 2c

Georg Nervik med Tino, 6993 Høyanger

- Nå er begge hundene mer livlig og valpete!

Sanna-Elise Johnsen med Buddy og Sissi 72dpi

Sanna-Elise Holth Johnsen med Buddy og Sissi, 3275 Svarstad

Mitt navn er Sanna-Elise Holth Johnsen. Jeg bor i Svarstad.

Vi har 2 hunder. Buddy er en Shitzu og er 9 år. Den andre heter Sissi som er en Rottweiler på 8 år.

De startet på Collagen for Hund for noen måneder siden, som de har veldig god effekt av.

Begge to er mer livlig, valpete, spretten, røyter ikke like mye, pelsen er blank og fin. Nå har vi 2 glade hunder!

- Anbefaler Collagen for Hund på det sterkeste

Prins er en blanding av Border Collie og Schæfer. Han røytet masse hele tiden.

Etter at vi begynte med Collagen for Hund, kan det nå gå 4 dager uten at vi trenger å støvsuge, noe vi tidligere måtte gjøre daglig.

Pelsen hans er også blitt blank igjen. Prins er 11 år. Vi anbefaler Collagen for Hund på det sterkeste.

Eva Hagen med Prins

Eva Hagen med Prins, 3516 Hønefoss

- Nå løper Mikkel lykkelig omkring i lyngen

- Mikkel er 9 år og ble funnet på en strand i Salobreña, av en hippienabo. Da han var ett år, ble han overkjørt av en bil i Spania. Mot alle odds, klarte veterinæren vår å skru sammen hoften på den ene siden og lårbenet på den andre. Han lå tålmodig i en transportabel barneseng og det grodde til slutt.

BirgitKaasDahlgren og Mikkel xray

I den spanske varmen har det gått bra med ham, men da vi kom opp til fjellhytta tidlig i juli med kaldt og fuktig vær, ble han skikkelig dårlig. Orket ikke å gå og kunne slett ikke hoppe opp i sofaen.

Da jeg selv har god erfaring med et collagentilskudd for mine vonde knær, valgte jeg å prøve Collagen for Hund. Og det gledelige skjedde:

Etter noen dager ble han som en valp igjen og nå løper han lykkelig omkring i lyngen.

BirgitKaasDahlgren og Mikkel.jpg

Birgit Kaas Dahlgren (72) og Mikkel, 1389 Heggedal

- Alvin slapp å gå gjennom ny kneoperasjon

Vi bestilte egentlig produktet til vår hund Alvin i håp om at han skulle slippe å gå igjennom en ny kneoperasjon. Alvin har slitt med patella og måtte bruke sterke smertestillende. Etter at vi fikk Collagen for hund, bestemte vi oss for å slutte med de smertestillende medisinene for å se om produktet kunne hjelpe ham. Før Alvin begynte med Collagen for Hund, slet han med å løpe og vi merket at han var tydelig redusert. Han klarte ikke engang å hoppe opp i sofaen.

Etter 1 og en halv måneds bruk av Collagen for Hund, merker vi stor forskjell på Alvin. Han har fått tilbake energinivået, hopper opp i sofaen og løper som aldri før. Vi merker også at han har fått gnisten tilbake. En kan heller ikke se at han har noen smerter lengre. Det har fungert suverent på ham!

På de 2 yngste hundene har vi merket stor forskjell på pelsen. Før vi begynte å bruke Collagen for Hund, røytet de utrolig mye. Etter 1 og en halv måneds bruk av produktet har dette blitt mye bedre, og de røyter nesten ikke lengre.

FrodeLeira og tre hunder

Frode Leira, 6260 Skodje, med Alvin, Luna og Tassen

Netti er toppidrettsutøver og får Collagen hver dag

netti2

Hege Lindahl og Netti, 1890 Rakkestad

Netti er toppidrettsutøver, og blir både belastet og trenet mye. Netti har gått på produktet siden høsten 2020. Hun responderte fort med mye bedre pelskvalitet og mindre røyting.

hege2

Netti er blitt veldig blank i pelsen. Hun skinner i svart. Jeg bruker også Collagen for å holde leddene sterkere og smertefrie. Netti får også Collagen for å holde immunforsvaret oppe gjennom hele året. Jeg anbefaler Collagen for Hund på det sterkeste!

- Nå hopper hun og leker som en unghund igjen

Baily er en tispe på 10 år av rasen Riesenschnauzer. For 2 år siden så vi antydninger til at hun var blitt litt stiv og støl, spesielt etter hun hadde vært på lengre turer i skogen. Det var også merkbart når hun skulle hoppe inn i bilen, eller når hun hadde ligget i ro over lengre tid. Hun var tydelig stiv og støl etter at hun hadde sovet. Etter å ha vært i kontakt med veterinær, fikk vi smertestillende som ble brukt når Baily var på sitt stiveste. Vi byttet også fôr, dette hjalp litt, men hun var fortsatt stiv. I denne perioden startet vi også med mobility for eldre hunder.

Når jeg så annonsen til Collagen for hund på Facebook, synes jeg dette virket spennende. Derfor bestemte jeg meg for å bestille en prøvepakke for ca. 1 år siden. Vi gir Baily 4 kapsler hver dag sammen med fôret.

Det gikk ikke mange ukene før vi merket en betraktelig bedring. Hun ble synlig smidigere, finere i pelsen, og ikke minst merket vi at hun ikke ble like stiv og støl etter turer. Nå hopper hun og leker som en unghund igjen. Vi er 100% sikker på at det er Collagen som har gjort underverker for vår 10 år gamle hund. Vi får nå kommentarer fra andre som sier at hun ser så sprek ut!

Vi håper at daglig inntak av Collagen for hund kan bidra til at vi får ha vår kjære firbente venn i noen år til.

Anbefaler dette på det sterkeste til andre hunder og hundeeiere. Vi er strålende fornøyde!

Bente2

Bente & Baily, 2032 Maura

Stor forandring: - Helt fantastisk!

Geir

Geir og Teo, 0672 Oslo

Jeg har en Breton, TEO, 9 år som har vært meget aktiv siden valpestadiet. Han har det siste året hatt veldig vondt etter flere turer i marka (ikke båndtvang). Den siste tiden har vi ikke kunnet gått mer enn en halv time, selv etter å ha fått smertestillende av dyrlege. Stakkars Teo hadde problemer med å legge seg og reise seg uten å hyle i smerte.

Nå har han fått Collagen for hund i ca. 1 mnd., og jeg merker stor forandring. Nå kan vi helt fint gå i tre timer. Det er helt fantastisk. Veldig takknemlig for at jeg fanget opp annonsen for collagen for hund.

Hundeoppdretter: - Vi har virkelig funnet noe som fungerer

Etter korsbåndoperasjon og påfølgende opptrening på vanntredemølle i lang tid, kunne Heidi ennå være litt stiv i leddet sitt. Men etter vi prøvde Collagen er hun nå helt bra, haltfri, bruker ingen smertestillende og er god som ny. Vi vil nok aldri slutte å bruke dette produktet, da vi virkelig har funnet noe som fungerer. Siden de også har fjernet menisk i kneet, vil jeg tro at Collagen gjør ekstra godt.

Og jeg er bare utrolig glad for at vi endelig har funnet noe som fungerer for vår aktive hund, som gjør at hennes livskvalitet er helt tilbake til normal. Takket være Collagen. Vi får også god skryt fra hennes terapeuter som ser at dette har gjort underverker for Heidi, som har blitt totalt haltfri.

Heidi og Elisabeth 2

Elisabeth Walter Eriksen, hundeoppdretter, 5179 Godvik

Gjør som over 3000 norske hundeeiere!

Prøv Collagen for Hund gratis.

web big

DETTE MÅ DU LESE FØR DU PRØVER:

COLLAGEN FOR HUND® inneholder hele syv forskjellige virkestoffer, som til sammen vil ha en positiv virkning på ledd, leddbrusk, muskler, pels, poter, syn, hjerne, hjerte og kar.

COLLAGEN FOR HUND® serveres som myke kapsler og har både lukt og smak som hunden din vil elske. Kapslene kan gjerne brukes som belønning/ godbit.

COLLAGEN FOR HUND® er et norsk suksessprodukt, spesielt utviklet for å gi din hund et lykkeligere og lengre liv.

Spesialtilbud akkurat nå:

Prøv COLLAGEN FOR HUND® gratis!

Du betaler kun kr 79 i frakt/reg.omkostninger

  Felter merket med * er obligatoriske.

  Merkbart friskere hund?

  For at du selv skal kunne oppleve hva COLLAGEN FOR HUND® kan gjøre for din hund, gir vi deg én boks med 90 tyggekapsler GRATIS, direkte levert til din postkasse. Du betaler kun kr 79 i frakt/reg.omkostninger. Du er ikke bundet til noe fremtidig kjøp, men gi beskjed innen angitt frist på faktura dersom du ikke ønsker automatisk leveringstjeneste.

  Tre måneders forbruk:

  • Hund under 10 kg (1 boks) kr 398
  • Hund mellom 10 og 25 kg (2 bokser) kr 696 (12% rabatt)
  • Hund over 25 kg (3 bokser) kr 996 (16% rabatt)

  Alle priser inkludert frakt. Abonnementet kan endres eller avsluttes når du selv ønsker det. Du har 14 dagers ubetinget angrerett på første forsendelse. Benytter du deg av angreretten må du selv betale returporto. Klikk her for link til angrerettsskjema.

  petcare-logo
  posten-logo

  Trygg og sikker bestilling. Posten Norge leverer rett i din postkasse.